Select Page

Fuengirolan Bioparc eläintarha sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Se on puistomainen eläintarha, joka pyrkii luomaan mahdollisimman luonnollisen ympäristön eläimille.

Eläintarhassa on 3 erillistä aluetta, Afrikka, Aasia ja Madagaskar. Myös alueiden ekosysteemi ja kunkin lajin erityinen elinympäristö on pyritty tekemään paikallisia oloja vastaavaksi eläinlajien viihtyvyyden lisäämiseksi. Eläinten lisäksi myös eri alueiden kasvisto on tutustumisen arvoinen. Eläintarhan tunnusmerkiksi on muodostunut, keinotekoinen 25m korkea apinan leipäpuu.

Eläintarhassa on n. 90 eläinlajia ja yksilöitä reilusti yli 1000. Bioparc Fuengirola osallistuu myös uhanalaisten lajien säilyttämisohjelmaan, jonka tarkoituksena on tuottaa uhanalaisten lajien jälkeläisiä.

Bioparciin on varsin helppo päästä, koska se sijaitsee lähellä Fuengirolan bussi- ja rautatieasemaa. Paikka on tutustumisen arvoinen, paitsi eläintarhana, mutta myös puistona, jossa voi viettää aikaa kävellen ja eläimiä katsellen. Lisäksi alueella on kahvio ja ravintola sekä juoma-automaatteja kuumien kesäpäivien varalle.

Eläintarhakäynnille kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia ja kävelykilometrejä eläintarhassa kertyy vähintään kaksi. Bioparc Fuengirola on takuuvarma paikka lapsiperheille.

Eläintarhan aukioloajat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Erikoisuutena on heinä- ja elokuun aukiolo keskiyöhön asti jolloin eläintarhaan luodaan keinotekoinen kuunvalo. Hyvä vaihtoehto kuumimmille kesäpäiville!

Helpoiten löydät aukioloajat ja reittiohjeet Bioparciin tästä linkistä.

Ala olevalta lyhyeltä videolta näet, miltä sisällä eläintarhassa näyttää ja lisäksi videolla näkyy myös osa eläintarhan eläimistä.