Helppokäyttöinen, amattikäyttöön tarkoitettu painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri vuokrattavana edullisesti. Laitteen käyttö on todella helppoa – ota yhteyttä jos sinulla on käyttöä pesurille! Pesurin käyttö ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta tarvittaessa voin myös opastaa tekstiilipesurin käytössä.

Hinta VAIN: 20 €/vrk tai 35€ / viikonloppu. Tiedustelut, soita 641443315 tai lähetä viesti.

Hankin tämän tekstiilipesurin matkailuauton vuokrausprojektia varten. Halusin tekstiilit raikkaiksi ja parhaan mahdollisen pesutuloksen, siksi hankin tämän ammattikäyttöön tarkoitetun painehuuhteluperiaatteella toimivan tekstiilipesurin. Ammattikäyttöön tarkoitettu imuri imee tekstiilin huomattavasti kuivemmaksi kuin kotikäyttöön tarkoitetut laitteet. Lika poistuu imetyn veden mukana ja juuri sitä likaahan pesurilla poistetaan. Kaikki pestävät tekstiilit, niin matkailuautossa kuin kotonakin on nyt pesty ja laite on minulla käyttämättömänä, mutta voisi olla myös hyödyksi jollekin toiselle. Nyt tekstiilipesuri on vuokrattavana.

Tekstiilipesuri sopii esimerkiksi huonekalujen verhoilujen, patjojen, mattojen ja auton istuinten raikastukseen ja pesuun tekstiilien pesuohjeet huomioiden.

Jos tekstiili ei ole kovin likainen, voi pesuaineen ruiskutuksen ja imurin käynnistää samanaikaisesti. Pesurin käyttö on hyvin samanlaista kuin pölyimurin. Suulakkeen suutinosa ruiskuttaa pesuaineen ja sen takana oleva imuriosa imee veden pois kun suutinta vedetään tasaisesti tekstiiliä pitkin. Tahrakohdissa pesun voi toistaa useaan kertaan tällä menetelmällä. Tehokkaampi pesu saadaan aikaan niin, että ensin ruiskutetaan pesuaine tekstiiliin ja annetaan sen vaikuttaa noin vartin ajan, tämän jälkeen imetään likavesi pois. Myös lämpimän veden käyttö tehostaa pesutulosta.

Tärkeää!

Kokeile aina ensin pestävän kohteen mahdollisesti piilossa olevaan osaan pesuaineen soveltuvuus kyseiselle tekstiilille. Itse peseminen on nopeaa ja päivässä ehtii pestä todella paljon.

Espanjankielisen tekstiilipesurin käyttöohjeen ja esittelyn näet tästä.