Vuokrattavana kodikas yksiö pyörillä. Tämä edullinen lomakoti on täysin valmis lomailuun. Autosta löytyvät liinavaatteet, pyyheliinat, ruuanvalmistus- ja ateriointivälineet. Aterian tai aamukahvin voit nauttia ruokapöydän ääressä meri- tai vaikka vuoristomaisemia ihaillen. Kun väsyttää, voit kellahtaa peräosan isoon parivuoteeseen puhtaiden lakanoiden väliin.

Tämä edullinen studio voi olla juuri niin hyvässä paikassa kuin haluat, vaikka aivan rannassa! Asiakkaan toivomuksesta voin siirtää auton asiakkaan haluamaan paikkaan. Parhaiten tämä pikkukoti toimii pariskunnan, tai yhden henkilön asuntona. Jos tarvitset lisävuoteita vieraille (parivuode 205cm x 145cm + vuode 185cm x 130cm) ja huolehdit itse vuokralaisten tarpeista, vuokra on vain n. 50€ viikko. Jos lisätilan vuokraaminen kiinnostaa, ota suoraan yhteyttä minuun. En vuokraa autoa ajoon, vain yöpymiseen.

Aurinkopaneeli tuottaa tarvittavan sähkön. Aurinkopaneelin tuottama sähkö riittää hyvin oikeastaan kaikkien muiden kodin sähkölaitteiden lataukseen ja käyttöön pois lukien hiustenkuivaajat. Autossa on myös useita USB lataus pistokkeita. Kun asuntoauto on lähellä kotipistorasiaa, se voidaan liittää verkkovirtaan jolloin 230V sähkölaitteiden käytölle ei ole rajoituksia.

Lämmitys, liesi, jääkaappi ja kuuman veden tuotto toimivat normaalisti kaasulla, mutta kun verkkopistorasia on saatavilla, voidaan jääkaappia ja lattialämmitystä ja/tai keraamista sähköpuhallinta käyttää verkkovirralla.

Veden ja WC kasetin riittävyys riippuu luonnollisesti niiden käytön määrästä. Näissä asioissa voin myös auttaa vuokraajan niin halutessa. Juuri esimerkiksi ranta los Bolichesin ja Torreblacan alueella on hyvä paikka, mahatavat maisemat aivan rannassa, parkkeeraus on ilmaista, WC kasetin voi tyhjentää rannan julkiseen WC:hen ja rannalla voi myös ottaa suihkun ja täyttää vesisäilön. Hyvä paikka lähempänä Fuengirolan keskustaa on myös Feria-alue, sekin ilmainen.

Vuokrattavana kodikas yksiö pyörillä / Airbnb

Voit myös vuokrata pikkukodin AirBnb:n kautta tästä. Vuokraus Airbnb:n kautta tuo lisäturvaa niin vuokralaiselle kuin vuokran-antajallekin.