Siisti, moderni yksiö vuokrattavana Torreblancassa, aidosti lähellä kaikkia palveluja ja rantaa. Asunnossa on parveke, kaikki mukavuudet ja 1Gb valokaapeliyhteys. Taloyhtiössä on uima-allas josta osa toimii lasten altaana.

Rantaan on matkaa alle 500m. Hyvin varustettu supermarket, useita ravintoloita, metro- ja bussiasema ja padel- / tenniskenttä ovat alle 250m etäisyydellä asunnosta. Asunnossa on erillinen kylpyhuone, baarikeittiö ja parveke, josta näkymät uima-altaalle. Yksiössä on myös WiFi 1Gb valokaapeliyhteydellä ja asunnon lämmitys ja viilennys hoituu helposti ilmalämpöpumpulla. Aamulla parvekkeella voit nauttia auringon lämmöstä aamukahvia juoden. Päivän kuumimpaan aikaan voit nauttia virvokkeita parvekkeen varjossa, suojassa kuumalta auringolta.

Tämän siistin yksiön hintaan kuuluvat pyyheliinat, vuodevaatteet sekä keitto- ja ruokailuvälineet. Asunnossa on kaikki lomailuun tarvittavat mukavuudet kuten mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pesukone, hiusten kuivain ja 40” TV internet yhteydellä.
Yksiö Torreblacassa on vuokrattavana ainoastaan kesäkuukausina. Jos haluat vuokrata yksiön, ota yhteyttä suoraan minuun parhaan hinnan saamiseksi. Voit vuokrata asunnon myös Airbnb:n kautta täältä.

Taloyhtiöllä on parkkipaikkoja rakennuksen edessä, jotka ovat taloyhtiön kaikkien talon asukkaiden käytettävissä. Valitettavasti usein kesällä osa niistä on turistien valtaamia.